Cocu blijft kandidaat voor openstaande vacature bij Anderlecht

21 december 2018, 09:46   Bijgewerkt: 21 december 2018, 09:55

Anderlecht erkent dat Phillip Cocu op het kandidatenlijstje staat om de ontslagen Hein Vanhaezebrouck op te volgen. De Belgische topclub had deze week bijna beet bij een andere trainer, die toch besloot af te zien van de vacature in Brussel. Het zou gaan om Frank de Boer.

"We waren gisteren bijna rond met een topcoach, maar door omstandigheden is die deal afgesprongen. Nu kijken we verder", zegt directeur Michael Verschueren tegen VTM Nieuws. Verschueren zal de zoektocht vervolgen met Frank Arnesen, die donderdag zijn functie als RvC-lid bij PSV verruilde voor die van technisch directeur bij Anderlecht. Verschueren: "Een voorwaarde in de overeenkomst met Frank Arnesen was dat we in samenspraak de nieuwe trainer zouden kiezen. We gaan dat ook effectief zo doen."

Anderlecht heeft nog maximaal tien kandidaten op de shortlist staan. Waaronder Cocu, die Arnesen goed kent van hun gezamenlijke periode bij PSV. "Hij staat inderdaad op de lijst, dat gaan we niet onder stoelen of banken steken, maar tot op heden is er geen akkoord met hem", aldus Verschueren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen