Emanuelson: "Ik denk niet dat ze in Amsterdam geschrokken zijn"

Emanuelson: "Ik denk niet dat ze in Amsterdam geschrokken zijn"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 december 2018 – Urby Emanuelson zet zijn warme gevoelens voor Ajax zondag even opzij als de recordkampioen een bezoek brengt aan FC Utrecht. De 32-jarige middenvelder hoopt op een stunt, maar beseft ook dat het beter moet dan donderdag tegen Feyenoord (1-0).

"Natuurlijk, dat is een heel speciaal duel. Niet alleen voor iedereen uit Utrecht, maar voor mij ook", citeert het Algemeen Dagblad Emanuelson over het aanstaande duel met Ajax. "Ik heb zeventien jaar bij Ajax gespeeld en er zitten ook nog wat vrienden van me. Met Daley Blind en Klaas-Jan Huntelaar heb ik daar samengespeeld. Maar zondag zijn we even geen vrienden. Hopelijk kunnen wij het Ajax moeilijk maken en voor een verrassing zorgen."

Het bekerduel met Feyenoord belooft weinig goeds. "Ik denk niet dat ze in Amsterdam geschrokken zijn van hoe wij speelden. We weten dat we beter kunnen. Je moet met flair, met gogme en met bluf spelen om het Feyenoord lastig te maken in De Kuip. Maar als je ballen zomaar over de zijlijn schiet of ze voorin niet vasthoudt, dan is het moeilijk om kansen te creëren. Jammer, want we waren in vorm en kwamen hier met vertrouwen naartoe. We hebben echt ondermaats gepresteerd en gaan eigenlijk kansloos naar huis."

gerelateerd