Vermeer zit op de bank: "Wie weet komt er iets leuks"

Vermeer zit op de bank: "Wie weet komt er iets leuks"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 december 2018 – Kenneth Vermeer staat open voor een winters vertrek, maar volgens de doelman van Feyenoord is er op dit moment niets aan de orde. Vermeer moet zich in Rotterdam schikken in een reserverol achter Justin Bijlow en keept alleen de bekerwedstrijden, zoals donderdag tegen FC Utrecht (1-0).

"Iedereen weet dat de transfermarkt straks opengaat. Maar er speelt niets. Ik kan er weinig over zeggen", aldus Vermeer in gesprek met Veronica Inside. "Het belangrijkste is om fit te blijven. Wie weet komt er iets leuks en kan ik daar over nadenken. Je bent sportman en wilt spelen. Maar als er niets is, kun je nergens over nadenken."

Vermeer kende donderdag een rustige avond tegen Utrecht, al werd het in de slotfase ineens penibel voor de thuisclub. "Deze wedstrijd heb ik misschien twee, drie keer moeten duiken. In de eindfase kreeg Utrecht twee honderd procent kansen. Gelukkig wisten we die eruit te halen."

Reacties

gerelateerd