Van Bronckhorst kan tevreden zijn: "Hebben heel goed gespeeld"

Van Bronckhorst kan tevreden zijn: "Hebben heel goed gespeeld"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

20 december 2018 – Feyenoord behoort tot de laatste acht kanshebbers voor de eindzege in de KNVB Beker en daar is Giovanni van Bronckhorst uiteraard blij mee. De oefenmeester liet zich na de 1-0 overwinning op FC Utrecht positief uit over zijn spelers.

"We hebben heel goed gespeeld", zegt de trainer op het digitale thuis van Feyenoord. "Over het veldspel ben ik uiterst tevreden. De veldbezetting was beter dan afgelopen zondag, ook in de omschakeling. Daarnaast hadden we veel dreiging voorin", zegt de coach, die weet dat er meer gescoord had kunnen worden. "We hebben het onnodig spannend gemaakt en kwamen in de laatste fase nog goed weg. We hadden onze kansen moeten benutten."

"Ik ben blij dat we door zijn in de beker, maar we focussen ons vanaf nu al weer op de competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag. We hopen daar zondag het jaar goed af te sluiten", zegt de trainer, die Steven Berghuis in de rust noodgedwongen moest wisselen. "Hij had last van zijn kuit. We moeten morgen afwachten hoe hij er voorstaat richting zondag."

Reacties

gerelateerd