Slutsky looft Ødegaard na moeizame winst op Kozakken Boys

20 december 2018, 23:34

Vitesse wist donderdag op het laatste moment een verlenging te voorkomen tegen Kozakken Boys dankzij een doelpunt van Martin Ødegaard in blessuretijd (1-2). Trainer Leonid Slutsky is heel positief over de aanvallende middenvelder.

"Hij heeft nu al meer gescoord dan in de seizoenen hiervoor. Vanavond maakt hij ook weer een heel belangrijk doelpunt en pakt in de slotfase zijn verantwoordelijkheid. Ik ben blij voor hem", zegt de Rus tegen Omroep Gelderland. "Het gaat bij Vitesse niet alleen om het beter worden als team in elk competitieduel. Maar ook dat spelers zich individueel ontwikkelen. We moeten een leider vinden in het team en Martin wordt steeds meer een leider van ons."

Slutsky was minder tevreden over het optreden van zijn team. "Iedereen dacht blijkbaar dat het makkelijk zou worden. We scoorden uit de eerste aanval. Maar vervolgens stoppen we met voetballen. Er was geen energie meer. Geen teamspirit. Ik zag spelers niet meer werken", baalt hij. "In de rust heb ik gezegd als je vindt dat je beter bent en meer kwaliteit hebt, laat het dan maar zien. Dat heb ik niet meer gezien. Het was een moeilijke wedstrijd voor ons. Ik wil het snel vergeten en het is ook lastig om dit soort wedstrijden goed te analyseren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen