Ødegaard helpt pover Vitesse laat langs Kozakken Boys

20 december 2018, 20:42   Bijgewerkt: 20 december 2018, 22:57

Vitesse heeft met veel pijn en moeite de volgende ronde van de KNVB Beker bereikt. Op bezoek bij de amateurs van Kozakken Boys werd het uiteindelijk 1-2, terwijl het bij de start van de blessuretijd nog gelijk stond en Vitesse nauwelijks echte kansen creëerde. Martin Ødegaard werd met een late knal de matchwinner.

Inspiratieloos. Dat is het goede woord voor wat de Arnhemmers lieten zien. Er zat zelden een fatsoenlijke aanval bij in Werkendam. Kozakken Boys, dat in de Tweede Divisie twee punten achterstaat op Jong Vitesse, was dan ook niet onder de indruk van de 'grote broer'. Het kreeg in eigen huis zelfs de eerste kans van de wedstrijd. Uit een gevaarlijke hoekschop werd de bal achterin bijna binnengekopt, maar de paal stond een goal van Kozakken Boys in de weg. Even later was het aan de andere kant wél raak via Matús Bero. Na een dribbel schoot hij overtuigend binnen in de verre hoek.  

Ook in het laatste halfuur kon Vitesse geen vuist maken en leken beide ploegen af te stevenen op een verlenging, totdat Martin Ødegaard in blessuretijd even ruimte kreeg om uit te halen vanaf zo'n 25 meter. Hij raakte de bal niet eens vol, maar schoot 'm wel met genoeg vaart in de verre hoek. Hij bepaalde de eindstand daarmee op 1-2. Vitesse bekert door, maar wist allesbehalve te overtuigen of te vermaken.

Opstellingen en beoordelingen*

Kozakken Boys: Arends, Jakoba, Van Huijgevoort, Van Ingen, Bot, Heesakkers, Monteiro, Rijsdijk, Stout, Agatowski, El Azzouti

Vitesse: Eduardo; Vyacheslav Karavaev 6, Rasmus Thelander 6, Danilho Doekhi 6 (70. Jake Clarke-Salter 7), Max Clark 5 (62. Alexander Büttner 6), Martin Ødegaard 7, Thulani Serero 7, Navarone Foor 5 (62. Hilary Gong 5); Matús Bero 6, Thomas Buitink 6, Bryan Linssen 6

*: spelers moeten minimaal twintig minuten hebben meegedaan om in aanmerking te komen voor een beoordeling

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen