Fortuna Sittard neemt afscheid van directeur Aztopal

20 december 2018, 20:08

Fortuna Sittard heeft in de winterstop de klus om te zoeken naar een nieuwe technisch directeur. De Limburgers kondigen donderdag aan dat Mustafa Aztopal per 1 januari zal vertrekken bij de club. Hij kiest voor een nieuw avontuur.

?Wat dat avontuur inhoudt, meldt Fortuna niet. "We respecteren uiteraard zijn keuze, maar tegelijkertijd vinden we het jammer dat hij onze club gaat verlaten", zegt algemeen directeur Ivo Pgennings. "Mustafa heeft deel uitgemaakt van onze organisatie gedurende een heel succesvolle periode. Er staat nu een representatief elftal dat goed presteert in de Eredivisie en de bekercompetitie. Daar kan ik alleen maar respect voor hebben."

Hij neemt de taken voorlopig over en krijgt steun van technisch manager Sjoerd Ars. "Dit is een tijdelijke oplossing", stelt Pfennings. "We nemen nu de tijd om te zoeken naar een goede opvolger voor Mustafa die past binnen de club en die ons verder kan helpen bij het bereiken van onze doelstellingen op de lange en korte termijn.  In die zoektocht gaat kwaliteit absoluut voor snelheid."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen