Van Polen ziet treurige sfeer: "Situatie was onhoudbaar"

20 december 2018, 16:37

Het is een vervelende week voor PEC Zwolle, dat deze week met 5-0 verloor bij AZ en vervolgens afscheid nam van John van 't Schip. Aanvoerder Bram van Polen geeft toe dat het niet gemakkelijk is voor de selectie.

Toen Van Polen woensdag op de club kwam, had hij al door dat er iets aan de hand was. "Toen we aankwamen op de club was de trainer in gesprek met de technisch directeur. We moesten om half elf trainen, maar ook wachten op de uitkomst van dat gesprek. Maar dan weet je het eigenlijk wel. Wij zijn ook niet helemaal achterlijk natuurlijk", zegt hij tegen RTV Oost.

In de kleedkamer nam Van 't Schip afscheid van de selectie. "En dat deed hij netjes moet ik zeggen. Hij zei dat hij nog steeds achter de groep stond. Dat er nog steeds talent in zit. Maar dat er ook een stukje tussen de oren zit. Hij viel niemand af", aldus Van Polen, die het ontslag van de coach aan zag komen. "Ik denk dat de situatie onhoudbaar was. Met name met de supporters natuurlijk die zich ook lieten horen. En een selectie van 25 man ga je moeilijk ontslaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen