VVV-Venlo sluit 2018 af zonder keeper Unnerstall in het doel

VVV-Venlo sluit 2018 af zonder keeper Unnerstall in het doel

20 december 2018 – VVV-Venlo moet het in de laatste wedstrijd van 2018 stellen zonder keeper Lars Unnerstall. De Duitse goalie viel eerder deze week tijdens de training uit en wordt vrijdagavond tegen PEC Zwolle vervangen door Delano van Crooij. Ook Roel Janssen, Danny Post en Ralf Seuntjens zijn niet beschikbaar voor trainer Maurice Steijn.Dat laat de coach weten op de clubsite van VVV-Venlo. "We missen wel wat mensen, maar we hebben een prima ploeg staan. De selectie is heel breed en we hebben zelfs nu nog mensen op de bank zitten die makkelijk meekunnen in de Eredivisie. Geen probleem hoor", blijft de coach positief. 

Voor Van Crooij wordt het een bijzonder treffen, aangezien hij tegenover zijn broer komt te staan. Vito van Crooij vertrok afgelopen zomer naar PEC Zwolle, evenals Clint Leemans. Daarom ziet Steijn de ploeg in crisis misschien wel als favoriet. "Dat PEC Zwolle goede spelers heeft, is natuurlijk duidelijk. Ze halen hier onze twee topscorers van vorig seizoen op (Van Crooij en Leemans) en ze trekken ook de topscorer van Excelsior aan (Mike van Duinen)."

Toch gaat het niet van een leijen dakje en werd trainer John van 't Schip eerder deze week ontslagen. Een voor- of nadeel voor VVV-Venlo? "Dat is koffiedik kijken. Soms maakt zo'n gebeurtenis iets los in een selectie, soms ook niet", aldus Steijn.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 26 november 2020

  2. woensdag 25 november 2020