Stegeman beoordeelt eerste seizoenshelft tot dusver met een '7'

20 december 2018, 14:09   Bijgewerkt: 20 december 2018, 14:14

John Stegeman is ruim tevreden met de start van Go Ahead Eagles onder zijn leiding. De oefenmeester beoordeelt het eerste half jaar van de Deventaren met een 'zeven'. "Genoeg ruimte voor verbetering dus. De eindafrekening vindt natuurlijk pas helemaal aan het einde van het seizoen plaats", realiseert hij. 

Dat vertelt op de clubsite van Kowet. "We hebben afgelopen zomer gebouwd aan een nieuw team en dan is het knap waar je staat na achttien wedstrijden. Ik ben heel tevreden over de mentaliteit van de gehele ploeg. Ook jongens die soms niet bij de eerste elf of de wedstrijdselectie zitten, kan ik geen inzet ontzeggen. Iedereen werkt hard. Maar we willen meer en beter. Móeten beter ook."

Als Go Ahead Eagles voor de winterstop nog wint van RKC Waalwijk, gaat het minimaal als een van de beste drie ploegen januari in. Toch wordt het geen eenvoudig karwei, waarschuwt Stegeman. "RKC is een elftal met loopvermogen op het middenveld en creativiteit voorin. We maken ons op voor een lastige wedstrijd, maar dat is in de Eerste Divisie, met het niveau dat dicht bij elkaar ligt, elke week het geval."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen