Miedema tekent een nieuw langdurig contract bij Arsenal

20 december 2018, 13:41

Vivianne Miedema heeft een nieuw contract getekend bij Arsenal. De spits van de Oranje Leeuwinnen zette donderdag haar handtekening onder een langdurige verbintenis, die haar de komende jaren in Londen houdt. "Ik wil deel uitmaken van deze club en blijven groeien", vertelt ze opgetogen.

Op de clubsite gaat de spits, die dit seizoen twintig doelpunten maakte in veertien duels (!), in op haar nieuwe contract. "Ik ben gelukkig hier en hoop dat we nog veel mooie dingen gaan doen met de club", aldus Miedema. "De club gaat de goede kant op, we spelen goed voetbal en dat zorgt ervoor dat ik het hier enorm naar mijn zin heb."

In Londen zijn ze uiteraard erg blij dat Miedema heeft bijgetekend. "Ze is een fantastische spits, een van de beste in het vrouwenvoetbal. Ze heeft geweldige skills en kan altijd socren. Haar honger om te scoren en te winnen is heel groot en dat heeft elk team nodig. We zijn blij dat ze hier een meerjarig contract heeft getekend", aldus coach Joe Montemurro. Zoals wel vaker in Engeland zijn er geen details bekend gemaakt hoelang de aanvaller precies tekent bij Arsenal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor ā‚¬60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor ā‚¬60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen