Besiktas wil overbodige PSV'er Isimat-Mirin in zomer halen

20 december 2018, 08:01

Nicolas Isimat-Mirin staat in de serieuze belangstelling van Besiktas. De Turkse topclub wil de overbodige centrale verdediger van PSV graag komende zomer transfervrij overnemen van de Eindhovenaren. Afgelopen zomer hadden ze óók al interesse in de Fransman, die amper in actie komt onder trainer Mark van Bommel.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Isimat-Mirin is overbodig geraakt in Eindhoven, maar zijn contract loopt pas komende zomer af. Daarom wil Besiktas nog niet in de winterstop – als hij ook mag vertrekken – nog niet toeslaan. Voor PSV is een vertrek interessant, omdat er ruimte komt in het salarishuis en wellicht nog een kleine transfersom gevangen kan worden. Tot dusver kwam hij amper in actie onder Van Bommel, die hem ook openlijk bekritsieerde.

Lundqvist

Ook voor de 21-jarige middenvelder Ramon Pascal Lundqvist schijnt interesse te zijn van 'diverse clubs'. Afgelopen zomer liep een overgang naar PEC Zwolle op niets uit, terwijl ook hij na dit seizoen transfervrij is. Zaakwaarnemer Santi Kolk laat tegenover het ED weten eerst met PSV om tafel te willen gaan. "Daarna kunnen we een beslissing nemen over zijn toekomst", aldus Kolk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen