Schalke 04 komt niet weg uit onderste regionen Bundesliga

19 december 2018, 20:28

Schalke 04 draait een nogal moeizaam seizoen. De nummer twee van de afgelopen jaargang bevindt zich in de onderste regionen van de Bundesliga en is er woensdagavond niet in geslaagd om een stap omhoog te zetten. Voor eigen publiek ging de club uit Gelsenkirchen met 1-2 onderuit tegen Bayer Leverkusen.

In de Champions League plaatste Schalke 04 zich voor de achtste finale, waarin Manchester City de tegenstander zal zijn. In de competitie wil het echter nog niet vlotten. Tegen Bayer Leverkusen wist het team van trainer Domenico Tedesco voor de vierde keer op rij niet te winnen in de Bundesliga.

Na 35 minuten spelen keek Schalke al tegen een 0-2 achterstand aan. Aleksandar Dragovic opende na een klein halfuur de score door, waarna Lucas Alario een aantal minuten later de marge verdubbelde. Voor rust deed Haji Wright namens de thuisclub nog wat terug, maar in de tweede helft mislukte Schalke in de missie om de gelijkmaker te forceren.

Schalke blijft door de nederlaag steken op de veertiende plaats van de Bundesliga en staat slechts één punt boven de gevarenzone.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen