Bale schiet Real Madrid naar finale WK voor clubteams

19 december 2018, 19:23

Real Madrid heeft zich woensdagavond ten koste van Kashima Antlers geplaatst voor de finale van het WK voor clubteams. De Madrilenen begonnen moeizaam aan de halve eindstrijd, maar wonnen uiteindelijk vrij eenvoudig met 1-3. Man van de wedstrijd werd Gareth Bale. Hij nam alle Madrileense doelpunten voor zijn rekening nam. De Koninklijke kan zaterdag tegen Al Ain voor de derde keer op rij 's werelds beste worden.

Santiago Solari stuurde zijn sterkste elftal het veld in voor het treffen met de Japanners. Voor rust slaagden de Madrilenen er echter niet in om het Kashima Antlers écht lastig te maken. De Japanse club, die in de vorige ronde afrekende met Deportivo Guadalajara, moest vlak voor het rustsignaal toch een domper incasseren. Na een één-twee met Marcelo opende Bale aan het einde van de eerste helft de score.

Vlak na rust schoot de Welshman weer raak. Ditmaal profiteerde de aanvaller optimaal van een enorme fout in de verdediging van Kashima Antlers. Bale maakte twee minuten later zijn officieuze hattrick compleet door op aangeven van Marcelo fraai te scoren. In de slotfase leek het nog even spannend toen Shoma Doi de 1-3 maakte, maar de zege van de Madrilenen kwam nooit in gevaar.

Real Madrid kan zich nu opmaken voor de finale van zaterdag. Tegenstander in de eindstrijd is Al Ain. De club uit de Verenigde Arabische Emiraten rekende in de halve finale verrassend af met Copa Libertadores-winnaar River Plate. Net als in 2016 en in 2017 krijgt de Madrileense club de kans om het WK voor clubteams te winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen