Kramer: "Zaak om rustig te kijken wat er in januari gaat gebeuren"

19 december 2018, 17:37

Michiel Kramer zou op korte termijn zomaar weer kunnen vertrekken bij Maccabi Haifa. De situatie bij zijn club is allesbehalve florissant voor de spits, die afgelopen zomer Mo Allach en Fred Rutten volgde naar Maccabi. Dat duo vertrok anderhalve maand geleden alweer bij de huidige nummer tien van Israël.

Sindsdien het vertrek van Allach en Rutten komt Kramer helemaal niet meer aan spelen toe. "Het gaat niet heel goed. We staan er niet goed voor en de trainers zijn allemaal ontslagen. Dus voor mij is het nu zaak om rustig te kijken wat er in januari gaat gebeuren", zegt Kramer op het clubkanaal van FC Volendam, een voormalig werkgever van Kramer.

Media uit Israël meldden eerder al dat Kramer in gesprek zou zijn met de club om het lopende ontract te ontbinden. De oud-speler van onder meer ADO Den Haag, Feyenoord en Sparta kwam slechts vier competitiewedstrijden in actie voor Maccabi Haifa. In zijn eerste wedstrijd kreeg Kramer meteen een rode kaart en was hij voor drie wedstrijden geschorst.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen