Ten Hag en Huntelaar vinden dat Ajax voor beker moet gaan

19 december 2018, 13:24   Bijgewerkt: 19 december 2018, 13:44

Erik ten Hag zal een sterk Ajax het veld insturen woensdagavond tegen Roda JC in de achtste finale van de KNVB Beker. Hoewel de Amsterdammers een druk programma hebben en in grootse vorm verkeren, zal de oefenmeester niet al te veel gaan rouleren. "We zullen tegen Roda JC een sterk elftal brengen, want we willen ook in de beker voor de titel gaan", blikte de coach vooruit.

Op het clubkanaal van de Amsterdammers gaat Ten Hag in op de wedstrijd in Kerkrade. "Een pittige loting, geen wedstrijd is makkelijk", was het oordeel over het treffen in Limburg. "De beker is een onvoorspelbare competitie, dus moeten we de focus hebben. We willen onze goede reeks doorzetten en ook in de beker overwinteren." En dat drie duels in één week haalbare kaart is voor Ajax, bleek al eerder. "De spelers vinden dat heerlijk."

Ook aanvaller Klaas-Jan Huntelaar is ambitieus over de KNVB Beker. "We willen de beker winnen", laat hij niets aan duidelijkheid te wensen over. "We willen dus ook van Roda JC winnen. Dan zullen we allemaal een goede prestatie leveren." Hoewel Roda JC vermoedelijk de verdedigende stellingen zal nemen, verwacht The Hunter wel meer een wedstrijd. "Het gaat maar om één wedstrijd, dus ze gaan niet alleen verdedigen. Maar wij zullen wel de bovenliggende partij zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen