Meulensteen hoopt dat plezier en aanvallen terugkeren bij United

19 december 2018, 08:42   Bijgewerkt: 19 december 2018, 09:26

Door het derde ontslag op rij, na David Moyes en Louis van Gaal moest ook José Mourinho eraan geloven, is het 'gouden randje' rondom Manchester United wel een beetje verdwenen. Volgens voormalig assistent-trainer René Meulensteen wordt het tijd dat het plezier weer wordt teruggevonden op Old Trafford. "Als het zelfvertrouwen en het plezier terugkeren, volgen de prestaties vanzelf. In de oude aanvallende stijl."

Dat stelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. Volgens de voormalig rechterhand van Sir Alex Ferguson is het tijd voor een revolutie, die er wel degelijk voor kan zorgen dat het nog goed gaat komen met The Red Devils. "Slechter kan het niet. Veel spelers zitten zo duidelijk niet goed in hun vel door Mourinho", ziet hij. "Breng iemand met enthousiasme en gevoel voor de club naar Old Trafford. Dan kunnen er de komende maanden nog mooie dingen gebeuren."

Volgens Meulensteen kan dan zelfs de Champions League, wat met een plek bij de eerste vier gerealiseerd moet worden, nog wel worden behaald. Ole Gunnar Solskjaer lijkt overigens de nieuwe (interim-)manger te worden, aangezien er dinsdagavond een video uitlekte met deze aankondiging. Ook stuurde Erna Solberg, de Noorse premier, een opvallende tweet de wereld in. 'Een geweldige dag voor het Noorse voetbal. Succes met het leiden van de Red Devils Solskjaer', luidde de inmiddels verwijderde tweet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen