Meer speeltijd lonkt voor Van Persie tegen FC Utrecht

18 december 2018, 17:41

Tegen Fortuna Sittard kon Robin van Persie slechts twintig minuten meespelen, maar Giovanni van Bronckhorst verwacht dat de 35-jarige aanvaller donderdag in het bekerduel met FC Utrecht langer inzetbaar is. De oefenmeester van Feyenoord heeft twee dagen na de ontluisterende 0-2 nederlaag tegen de promovendus nog meer goed nieuws: zowel Jordy Clasie als Jens Toornstra lijkt inzetbaar.

Door een lichte blessure moest Van Persie het duel met FC Emmen (1-4 winst) en een groot deel van de wedstrijd tegen Fortuna Sittard aan zich voorbij laten gaan. Tegen FC Utrecht kan de aanvaller weer wat meer betekenen voor de Rotterdammers. "Ik denk dat hij langer kan spelen. Zondag is hij ingevallen en daar is hij goed uitgekomen. Hij heeft deze week normaal kunnen trainen", aldus Van Bronckhorst tegenover Feyenoord TV.

Clasie viel tegen Fortuna halverwege de wedstrijd uit. "Met Jordy gaat het goed. Hij heeft vandaag een binnenprogramma afgewerkt. De verwachting is dat hij donderdag kan starten", aldus Van Bronckhorst, die ook goed nieuws heeft over Toornstra. De middenvelder moest door een blessure afgelopen weekend verstek laten gaan. "Jens heeft met de groep getraind, dus dat ziet er goed uit."

Nicolai Jørgensen is ook aan de betere hand, maar hij lijkt nog niet inzetbaar. "Nico heeft de volgende stap in zijn herstel gemaakt. We zullen kijken hoe hij daar morgen op reageert."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen