Vertonghen mist door bovenbeenblessure druk kerstprogramma

18 december 2018, 16:38

Jan Vertonghen komt dit kalenderjaar niet meer in actie voor Tottenham Hotspur. De Belgische verdediger heeft tijdens het Champions League-treffen met FC Barcelona een blessure aan zijn bovenbeen opgelopen. Via de officiële kanalen meldt de Premier League-club dat Vertonghen naar verwachting in januari de training hervat.

Door de bovenbeenblessure kwam Vertonghen het afgelopen weekend ook al niet in actie voor Tottenham tegen Burnley. Tegenover de afwezigheid van Vertonghen staat wel de terugkeer van Davinson Sánchez. De Colombiaanse verdediger is hersteld van een hamstringblessure en heeft de groepstraining hervat. Sánchez kwam de voorbij maand niet in actie voor de Spurs.

Vertonghen zal door zijn blessure het drukke kerstprogramma aan zich voorbij moeten laten gaan. Woensdag is in de League Cup aartsrivaal Arsenal de tegenstander. Vervolgens speelt de Londense club zondag tegen Everton. Drie dagen later staat een duel met AFC Bournemouth op het menu en nog eens drie dagen later is Wolverhampton Wanderers de tegenstander. Weer drie dagen later, op nieuwjaarsdag, speelt Tottenham Hotspur tegen Cardiff City..

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen