Razendsnelle goal schiet Atalanta omhoog in Serie A

17 december 2018, 23:38

Dankzij een doelpunt binnen zestig tellen heeft een Nederlands getint Atalanta Bergamo in eigen huis afgerekend met SS Lazio. De ploeg van de Nederlanders Hans Hateboer en Marten de Roon en de Duitse Nederlander Robin Gosens won dankzij een heel vroege treffer met 1-0 en maakt zodoende een flinke jump in de Serie A.

Voorafgaand aan het treffen stond Atalanta nog elfde in Italië en was het gat met Lazio (vijfde) vijf punten. De gasten uit Rome konden met een overwinning afstand nemen van de subtop en oprukken naar de vierde stek.

Dat gebeurde niet en niet voor het eerst dit seizoen was de Colombiaan Duván Zapata de gevierde man. Al binnen de minuut maakte hij de 1-0 en zijn zesde van het seizoen. Het bleek ondanks druk van Lazio in de slotfase genoeg voor de drie punten. Lazio leek te kunnen juichen in blessuretijd, maar de VAR keurde een ogenschijnlijke gelijkmaker af vanwege buitenspel.

Door de overwinning maakt Atalanta een reuzesprong op de ranglijst. Het stijgt van de elfde naar de zesde plaats, op één punt van Lazio.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen