Volgens Drenthe treft Ajax een Real dat uit de CL te knikkeren is

17 december 2018, 17:14

Ajax zag maandag Real Madrid als Champions League-tegenstander uit de koker rollen. Op papier een loodzware tegenstander, maar voormalig Madrileen Royston Drenthe ziet dat helemaal anders. "Dit is voor Ajax het ideale moment om Real uit de Champions League te knikkeren."

In gesprek met het Algemeen Dagblad laat de huidige speler van Sparta Rotterdam, die 46 wedstrijden voor Real speelde, zijn licht op de loting schijnen. Volgens Drenthe was het een interessante loting. "Omdat ik kansen zie voor Ajax. Dit is voor Ajax het ideale moment om Real uit de Champions League te knikkeren."

Als rasechte Rotterdammer moet Drenthe erkennen dat Ajax het goed voor elkaar heeft, zeker in Europees verband. "Sterker: zij zijn de jongens die het voor 'ons' doen in Europa, zij laten het voor Nederland zien. Daar kun je alleen maar heel veel respect voor hebben. Als je tegen een grootmacht als Bayern München zestig procent balbezit hebt, zit je als ploeg gewoon voortreffelijk in elkaar."

Drenthe wil niet zeggen dat Ajax de Champions League gaat winnen, maar gelooft wel dat de Amsterdammers een van de kanshebbers zijn. "Ajax speelt gewoon fantastisch voetbal. Dan verdienen ze ook de credits."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen