Koeman ziet kansen voor Ajax tegen 'wisselvallig' Real

17 december 2018, 16:14   Bijgewerkt: 17 december 2018, 16:45

Bondscoach Ronald Koeman volgde de loting in de Champions League met volle interesse. Maar liefst tien Nederlandse internationals zaten met hun clubs in de koker. De coach van het Nederlands elftal is blij dat Ajax het Spaanse Real Madrid heeft geloot. "Uiteraard als affiche, maar ook sportief."

Volgens Koeman zijn de Amsterdammers niet kansloos tegen de Koninklijke, die nog niet bepaald een onuitwisbare indruk maken dit seizoen. Koeman spreekt van een 'prachtige' loting. "Uiteraard als affiche, maar ook sportief. Het beeld wat je nu van Real krijgt, getuigt niet van stabiliteit. Wisselvallige prestaties, wisselingen in het elftal en op de trainersbank. Misschien dat het beeld straks in februari of maart iets anders is, maar ik schat Barcelona bijvoorbeeld sterker in dan Real", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

Naast de Ajax-internationals werden ook de tegenstanders van Nederlands elftal-spelers als Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk (Liverpool) en het Olympique Lyon-duo Memphis Depay en Kenny Tete bekend. Liverpool trof Bayern München, terwijl Lyon moet zien te stunten tegen FC Barcelona.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen