PSV verhuurt Duarte na de winterstop aan Sparta Rotterdam

PSV verhuurt Duarte na de winterstop aan Sparta Rotterdam

17 december 2018 – PSV gaat Laros Duarte komend half jaar verhuren aan Sparta Rotterdam. De 21-jarige middenvelder, die in 2015 nog de overstap van Het Kasteel naar Eindhoven maakte, mag de rest van dit seizoen ervaring opdoen bij de ploeg van Henk Fraser.De PSV'er wordt op Het Kasteel herenigd met zijn broer Deroy Duarte, die een vaste waarde is in Rotterdam. "Een speler met de kwaliteiten van Laros, zou een versterking zijn voor elke club in de Eerste Divisie", vertelt technisch manager Henk van Stee over de huurtransfer. "Hij is een begaafde middenvelder die de club goed kent en bovenaan ons lijstje stond. Wij zijn blij dat hij voor ons gekozen heeft. Met zijn komst krijgen we op meerdere posities in ons team extra mogelijkheden."

'Duarte heeft in Eindhoven een nog tot 2020 lopend contract en keert in principe in de zomer terug naar Eindhoven', laat PSV weten over zijn toekomst na de zomer. Zelf is de middenvelder ook blij met de tijdelijke stap naar Sparta Rotterdam. "Samenspelen met Deroy is een droom voor onze familie, ik hoop dat wij eraan bij kunnen dragen dat Sparta terugkeert in de Eredivisie. Daar ga ik alles aan doen."

Eerder op de dag maakte de club bekend dat Ilias Alhaft en Stijn Spierings mogen vertrekken. Het duo beschikt over een aflopend contract aan het einde van dit seizoen en mogen daarom gaan in de winterstop.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 12 augustus 2020

  2. dinsdag 11 augustus 2020

  3. maandag 10 augustus 2020