Ibrahimovic hakt knoop door en blijft LA Galaxy trouw

17 december 2018, 14:23

Zlatan Ibrahimovic blijft definitief in de MLS actief. De laatste maanden was er veel te doen over de toekomst van de inmiddels 37-jarige Zweed, maar hij liet maandag weten officieel te blijven bij Los Angeles Galaxy. Hij is naar eigen zeggen 'nog niet klaar' met de Amerikaanse competitie.

Geheel op eigen wijze laat de spits weten dat hij volgend seizoen ook te bewonderen is in de MLS, de competitie waar hij in 27 duels 22 keer scoorde en nog bijna twee handen vol aan assists gaf. Het zorgde ervoor dat de Europese clubs naar verluidt weer in de rij stonden voor Ibracadabra, waaronder AC Milan en Real Madrid. Zij grijpen dus naast de diensten van de Zweed, die in Amerika blijft.

Ibrahimovic vertrok in maart naar LA Galaxy, dat hem overnam van Manchester United. In de Premier League kampte hij met veel blessureleed en het was de vraag of hij zijn oude niveau nog zou halen. Met die twijfels heeft Ibrahimovic afgerekend het afgelopen half jaar. Desondanks greep hij overigens met zijn ploeg wel nét naast de play-offs: ongetwijfeld wil de aanvaller daar revanche op nemen. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen