Ødegaard helemaal op zijn plek bij Vitesse: "Hier groei ik verder"

17 december 2018, 11:47

Martin Ødegaard is goed op zijn plek bij Vitesse. De Noor begint steeds beter te voetballen en voelt zich helemaal thuis in Arnhem, waar hij denkt een volgende stap te kunnen zetten in zijn ontwikkeling. "Momenteel ben ik helemaal op mijn plaats bij Vitesse. Hier groei ik weer verder", vertelt hij opgetogen.

Tegenover De Gelderlander gaat hij in op zijn ontwikkeling bij Vitesse, waar hij na een moeizame periode opkrabbelt. "Bij Vitesse kan ik mijn kwaliteiten tonen. Ik moet creatief zijn en zowel op de flanken als achter de spitsen komen", legt hij uit. "Ik krijg een vrije rol bij Vitesse. Dat voelt prettig. Ik kan de ruimtes opzoeken, de acties maken."

En dus groeit Ødegaard nog altijd door in de Eredivisie. "Ik maak nog altijd vlieguren. Eerst bij Heerenveen, nu bij Vitesse. Ik moet me verder ontwikkelen. Ik ben nog lang niet op mijn top", schat hij in. De doelstelling van het megatalent blijft overigens onveranderd: "Ik zit nu in mijn derde jaar als huurling. Real is nog altijd het doel."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen