Pedersen haalt gram bij Groningen-fans, maar niet bij de club

17 december 2018, 10:15

Nicklas Pedersen nam zondagmiddag revanche met hoofdletter R. Tegen zijn oude werkgever FC Groningen, waar hij destijds niet met een lekker gevoel vertrok, werd hij met een fluitconcert ontvangen, maar ging hij met twee winnende treffers naar huis. Of hij wraakgevoelens had richting de fans van de thuisploeg? "Een beetje. Ze floten me uit toen ik inviel. Dan is het fijn om twee keer te scoren."

Dat vertelt hij tegenover het Dagblad van het Noorden. Verder koestert de spits overigens nog vooral prettige herinneringen aan de mensen rondom FC Groningen. "Ik heb me hier altijd goed gevoeld. Ook met Hans Nijland heb ik geen problemen, hoor. Echt niet", sprak Pedersen, die een keer publiekelijk werd aangepakt door de algemeen directeur. Een incident dat een dag later uitgesproken werd. "Hans is een goede vent."

Het waren bovendien zijn eerste doelpunten namens FC Emmen. Volgens de spits een teken voor de rest om niet meer aan hem te twijfelen. "Ik wist dat ook wel, dat ik kon scoren", glimlachte de hoofdrolspeler tegenover RTV Drenthe. "In de eerste zeven duels heb ik ook niet echt veel kansen gehad en daarna raakte ik geblesseerd aan mijn enkel. Ik hoop dat ik nu de ban heb gebroken en dit vaker kan doen voor de club." 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen