Blind heeft geen voorkeur bij loting voor achtste finales

17 december 2018, 08:55

Het maakt Daley Blind niet uit welke club Ajax in de achtste finales van de Champions League treft. De verdediger hoopte op Manchester United, maar aan die club kunnen de Amsterdammers niet worden gekoppeld. Maandagmiddag vindt in het Zwitserse Nyon de loting plaats voor de eerste ronde van de knock-outfase van de Champions League.

"Ik heb nu niet echt een voorkeur. Het zal sowieso een mooi affiche worden en daar kunnen we naar uitkijken", aldus Blind tegenover De Telegraaf. Ajax treft in de achtste finale FC Barcelona, Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain, FC Porto, Manchester City, Real Madrid of Juventus. "Als je de Champions League wilt winnen, moet je iedereen verslaan", lacht Blind.

"Natuurlijk zijn er ploegen die je liever niet treft. Juventus is een machine. Maar ik denk dat wij – als we met dezelfde lef en durf spelen als tegen Bayern München – het iedereen lastig kunnen maken. Daar hebben we de kwaliteiten voor in onze ploeg. Dan heb je op de dag zelf nog een tikkeltje geluk nodig, maar we moeten in onszelf geloven. Dan kunnen we misschien wat forceren", besluit Blind.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen