'Mexicaans toptalent Lainez hoog op verlanglijstje Ajax'

17 december 2018, 08:03

Diego Lainez zou zomaar de volgende topaankoop van Ajax kunnen worden. Verscheidene Mexicaans melden dat de achttienjarige aanvaller zijn laatste wedstrijd voor Club América heeft gespeeld en binnenkort de overstap maakt naar de nummer twee van de Eredivisie. Met de transfer zou een bedrag van zo'n twaalf miljoen euro gemoeid gaan. De Telegraaf houdt nog een slag om de arm.

Het dagblad meldt dat Lainez hoog op het verlanglijstje van Ajax staat. De club onderzoekt de komende tijd of de komst van het Mexicaanse toptalent haalbaar is. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Lainez al 39 competitiewedstrijden achter zijn naam staan en is hij tweevoudig international van Mexico. In de nacht van zondag op maandag (Nederlandse tijd) legde Lainez met zijn Club América beslag op de Mexicaanse landstitel.

Lainez is niet de enige speler die in verband wordt gebracht met een overstap naar Ajax. Partnerclub Ajax Cape Town meldde onlangs dat Lassina Traoré (17) in januari aansluit in Amsterdam. Lisandro Magallán, die al heel lang in verband wordt gebracht met een transfer naar Ajax, lijkt ook een van de winterversterkingen te worden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen