Berghuis snapt fluitconcert van De Kuip, maar 'kan er niets mee'

16 december 2018, 21:51

Steven Berghuis snapte dat Feyenoord een striemend fluitconcert kreeg van De Kuip tegen Fortuna Sittard. Na de goede reeks vielen de Rotterdammers zondagmiddag flink tegen en dat liet het publiek merken. "Ja, natuurlijk snap ik dat. Maar ik kan er niks mee. Wat moet ik erover zeggen?", sprak de vierde captain van de Rotterdammers, die bij afwezigheid van de eerste drie de band droeg.

"Iedereen denkt dat je thuis zomaar even van wint van Fortuna of welke ploeg dan ook, maar daarvoor moet je wel eerst goed spel op de mat leggen. Daar waren we niet goed genoeg voor, we hadden iedere keer moeite met hun spitsen", zei Berghuis over de aanwezigheid van uitblinker Andrija Novakovich en diens directe collega Finn Stokkers, tegenover FOX Sports. "We kwamen niet eens zo vaak in de problemen, maar we waren niet creatief genoeg om er doorheen te spelen."

En dus was het goede gevoel van de laatste weken bij Berghuis, net als bij trainer Giovanni van Bronckhorst weg, ook bij Berghuis, die na de 1-0 zag dat zijn ploeg te gehaast werd. "Natuurlijk blijf je erin geloven en je kunt ook zo twee goals maken. Maar na die 0-1 begonnen we tegen onszelf te voetballen en werden we gehaast."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen