Blind vond zijn treffer de mooiste van de acht van Ajax

16 december 2018, 21:24   Bijgewerkt: 16 december 2018, 23:08

Daley Blind vond zijn eerste doelpunt tegen De Graafschap de mooiste uit de Amsterdamse productie van zondagmiddag. Hoewel de verdediger het normaliter 'geen reet' uitmaakt wie er scoort, was hij ditmaal wel erg blij met zijn hattrick en met name zijn eerste goal. "Denk wel dat het de mooiste van de wedstrijd was, ja. Ik mag er trots op zijn, hij zat er lekker in."

Dat vertelde Blind met een glimlach tegenover AT5. "Het belangrijkste is dat we winnen en als iemand anders zo'n goal had gemaakt, was ik ook blij geweest", aldus Blind, die nu zelf de gevierde man was. En met name naar zijn derde goal was hij nadrukkelijk op zoek, zo erkende hij eerder op het clubkanaal van de Amsterdammers.

"Ik ging echt mee naar voren om te scoren. Dus toen die bal voor mijn voeten kwam uit de corner, dacht ik: 'ik ga hem niet voorgeven'. Eerste raakte ik de paal, gelukkig scoorde ik daarna", aldus Blind, die blij was met de 8-0 winst. "Maar de score had nog hoger uit kunnen vallen", bleef hij wel kritisch.

Lees ook: Blind maakt werelddoelpunt tegen De Graafschap

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen