Lukkien looft matchwinner Pedersen: "Een prachtige speler"

16 december 2018, 17:26

Dick Lukkien was vol lof over de prestatie van FC Emmen zondagmiddag en in het bijzonder van invaller Nicklas Pedersen. De aanvaller maakte twee doelpunten en bezorgde zijn voormalige werkgever, waar hij niet lekker vertrok, een enorme kater. "Hij trainde deze week echt goed, om je vingers bij af te likken. Dus we wisten dat hij zich goed voelde en hier wat wilde laten zien", vertelde Lukkien over de wissel.

Tegenover FOX Sports was de coach vol lof over zijn pupil. "Hij kan fantastisch voetballen en ik wist wat hij kon", vertelde de coach over de kritieken die hij kreeg bij de zomers transfer. "Hij schiet er nu twee binnen, dat is een jongens boek. Natuurlijk kende ik ook zijn rendement, maar hij heeft een fabelachtige touch en voegt voetballend echt wat toe aan het team. Voor FC Emmen een prachtige speler."

Pedersen, die met een 'klaterend applaus' werd begroet in de kleedkamers, bezorgde de Drentenaren de zwaarwegende winst in de derby van het noorden. "Een overwinning is vooral heel lekker voor ons", glimlachte Lukkien. "Mensen krijgen respect voor wat we doen. We zijn af en toe nog wat wisselvallig in de uitvoering, maar niemand kan onze spelers een gebrek aan inzet verwijten."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen