Feyenoord start met Kökcü, Van Persie neemt plaats op de bank

16 december 2018, 15:41

Orkun Kökcü maakt zondagmiddag zijn basisdebuut in de Eredivisie. De zeventienjarige middenvelder van Feyenoord wordt door Giovanni van Bronckhorst voor de leeuwen gegooid tegen Fortuna Sittard. Robin van Persie keert terug in de wedstrijdselectie, maar is niet fit genoeg bevonden voor een basisplaats.

Feyenoord zal tegen Fortuna daarom wederom met Dylan Vente in de punt van de aanval starten. De jonge spits kreeg door blessures van Van Persie en Nicolai Jørgensen ook al een basisplaats tegen Emmen. In Drenthe maakte Kökcü als vervanger van Jens Toornstra zijn Eredivisie-debuut. Laatstgenoemde is nog steeds geblesseerd.

Jerry St. Juste, die in Emmen eveneens geblesseerd uitviel, ontbreekt tegen Fortuna. Hij wordt op de rechtsbackpositie vervangen door Bart Nieuwkoop. Eric Botteghin zit net als Jørgensen, Toornstra en St. Juste en de langdurig geblesseerde Ridgeciano Haps in de lappenmand.

Opstelling Feyenoord: Justin Bijlow; Bart Nieuwkoop, Sven van Beek, Jan-Arie van der Heijden, Tyrell Malacia; Jordy Clasie, Orkun Kökcü, Tonny Vilhena, Steven Berghuis, Dylan Vente, Sam Larsson

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen