Olde Riekerink: "Ik had het gevoel dat we meer grip kregen"

16 december 2018, 15:07

Helemaal ontevreden is Jan Olde Riekerink niet na de 2-3 nederlaag van sc Heerenveen tegen FC Utrecht. De Domstedelingen waren voor rust dodelijk effectief en scoorden drie keer, maar in de tweede helft kwamen de Friezen nog bijna nog langszij. De goede fase van Heerenveen begon volgens de 55-jarige trainer al voor rust.

Toen Heerenveen op een 0-2 achterstand kwam, ging de thuisploeg opportunistischer spelen. "Ik vond dat we in het laatste kwartier voor rust beter in de wedstrijd kwamen. Ik had het gevoel dat we wat meer grip kregen. Dat voelde de ploeg ook, dus probeerden we nog voor rust de lange bal te spelen. Dan krijg je weer een omschakelmoment en is het 0-3", doelt Olde Riekerink in gesprek met FOX Sports op de goal van Oussama Tannane.

"De kracht van Utrecht ligt in de omschakeling en in de spelhervatting hebben ze veel fysieke kracht. Dat hebben ze in de eerste helft volledig uitgebuit", complimenteert Olde Riekerink de bezoekers. Michel Vlap en Pelle van Amersfoort scoorden de aansluitingstreffers, maar de 3-3 volgde niet. "Ik ben tevreden over hoe we er in de tweede helft toch nog een wedstrijd van hebben gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen