Wormuth heeft vrede met rode kaarten voor Drost en Czyborra

Wormuth heeft vrede met rode kaarten voor Drost en Czyborra

16 december 2018 – Frank Wormuth begrijpt dat scheidsrechter Dennis Higler zaterdagvond twee spelers van Heracles Almelo van het veld stuurde. Vlak voor rust kreeg Jesper Drost rood voor een pittige overtreding op Pablo Rosario. In de slotfase van de wedstrijd maakte Lennart Czyborra hands op de doellijn, wat hem tevens op een rode kaart kwam te staan."Het was een gekke wedstrijd", begint Wormuth voor de camera van FOX Sports. "Er gebeurde veel, dus ik heb de beelden moeten terugkijken. Was het wel of geen doelpunt? Was het wel of geen rood? De scheidsrechter heeft het in mijn ogen goed gedaan. Czyborra kreeg terecht rood. En de overtreding (van Jesper Drost, red.) was ook rood waard."

Heracles begon niet eens heel slecht aan de wedstrijd, maar ging uiteindelijk met 0-4 onderuit tegen PSV. "De feiten zijn duidelijk: aan het begin van de wedstrijd kregen we grote kansen, maar we scoorden niet. Het verschil tussen PSV en ons is dat zij aanvankelijk geen kansen kregen, maar uit de eerste mogelijkheid meteen scoorden."

De Heraclieden krijgen dit seizoen veel doelpunten tegen uit standaardsituaties. "We weten dat we daaraan moeten werken. Defensief hebben we problemen en we hebben het lastig met standaardsituaties, vandaar dat we altijd de aanval zoeken."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 20 februari 2019

  2. dinsdag 19 februari 2019