Van 't Schip: "Je zag dat er spanning op de wedstrijd zat"

15 december 2018, 22:09

John van 't Schip denkt dat een aantal van zijn spelers tegen NAC Breda te veel last ondervond van wedstrijdspanning. Zaterdagavond slaagde PEC Zwolle er weer niet in om een thuiswedstrijd om te zetten in een overwinning. Voor eigen publiek kwamen de Zwollenaren niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen de nummer zeventien van de Eredivisie.

"Dit is een wedstrijd waarvan we wisten dat we de drie punten moesten binnenhalen, maar op het laatst moet je misschien blij zijn dat je nog een punt pakt", aldus Van 't Schip tegen de NOS. "Je zag dat er spanning op de wedstrijd zat. Blijkbaar heeft toch een aantal jongens daar moeite mee. Voorin konden we het verschil niet maken, maar ook op het middenveld hadden we slordig balverlies."

De Zwollenaren veroverden een puntje, maar staan nog altijd slechts één punt verwijderd van de degradatiezone. Nummers vijftien en zestien FC Groningen en FC Emmen nemen het zondag in een rechtstreeks duel tegen elkaar op. De winnaar van dat duel verwijst PEC naar de vijftiende plaats.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen