Van der Gaag: "Wedstrijd van vorige week hebben we doorgezet"

15 december 2018, 21:11

Een enerverende wedstrijd was het niet, maar NAC Breda verzamelde op bezoek bij PEC Zwolle het volgende punt in de strijd tegen degradatie. Mitchell van der Gaag zag zijn team een aantal goede kansen creëren, maar vond zijn spelers te gehaast in de afwerking. Door de 0-0 remise staat de club uit Breda nu op twaalf punten.

In aanloop naar het slot van de eerste seizoenshelft heeft Van der Gaag een aantal keer verteld dat hij tevreden zou zijn als NAC Breda met dertien punten de winterstop ingaat. "Meer punten is altijd de doelstelling, maar met dertien punten zouden we nog in de bewoonde wereld zijn - afgaande op de ranglijst van de afgelopen jaren", aldus de trainer tegen FOX Sports.

NAC is nog niet uit de problemen, maar lijkt de weg naar boven te hebben ingeslagen. "Een maand geleden zijn we begonnen met een ander systeem. Als team hebben we dat prima opgepakt. Vorige week hebben we drie punten gepakt, vandaag één puntje. Komende week spelen we tegen Heerenveen, die wedstrijd moeten we goed afsluiten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen