Guardiola ziet verbeterpunten, maar is blij met herstel City

15 december 2018, 16:38

Josep Guardiola zag dat zijn Manchester City zich keurig herstelde van de nederlaag tegen Chelsea. Door de 3-1 overwinning staat City weer voor even bovenaan in de Premier League en dat stemt de trainer tevreden. "Maar we kunnen ons natuurlijk verbeteren."

Op de website van de club laat Guardiola weten tevreden te zijn over het vertoonde spel. Everton had in het Etihad Stadium weinig in te brengen en met een beetje mazzel werd er vaker dan drie keer gescoord. Guardiola is content met het spel. "Maar we kunnen ons natuurlijk verbeteren."

De laatste tijd was Raheem Sterling een van de meest besproken City-spelers. Guardiola looft de manier waarop de buitenspeler, die als invaller de 3-1 aantekende, met de aandacht omgaat. "Ik bewonder hem en begrijp dat het niet makkelijk voor hem is. Hij is erg geliefd in de kleedkamer en bij de rest van de staf."

Extra pluspunt was het feit dat Gabriel Jesus voor het eerst sinds begin november doel trof in de competitie. Hij maakte de eerste twee goals van de middag en Guardiola weer hoe dat kan. "Hij was beter gepositioneerd en dat maakte het verschil. Zijn spel was heel waardevol vanmiddag."

Lees ook: Manchester City viert terugkeer De Bruyne met winst op Everton

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen