Kashima Antlers wint en kan revanche nemen op Real

15 december 2018, 16:19

De eerste halve finale van het WK voor clubs wordt een herhaling van zetten. Real Madrid ontvangt komende woensdag net als twee jaar geleden het Japanse Kashima Antlers. De Aziaten versloegen Guadalajara (3-2) en nemen het op tegen de Madrilenen, die de vorige keer in de finale met veel moeite afrekenden met de Japanners.

In Yokohama stond Kashima Antlers toentertijd lang met 2-1 voor, maar zorgde drie treffers van Cristiano Ronaldo na verlening voor de ommekeer en een nieuwe prijs voor Real. De Japanners gaan nu dus op voor revanche tegen een moeizaam draaiend en Ronaldo-loos Real.

De kwartfinale tegen Guadalajara eindige namelijk na een leuk duel in 3-2. De Mexicanen kwamen via Ángel Zaldivar op voorsprong, maar zagen Ryota Nagaki, Serginho en Hiroki Abe de score volledig omdraaien. De eretreffer van Alan Pulido kwam te laat.

Later vandaag (zaterdag) nemen Espérance de Tunis en Al-Ain het tegen elkaar op voor een ticket voor de andere halve finale. De winnaar van die tweestrijd neemt het op tegen Copa Libertadores-winnaar River Plate.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen