Balotelli haalt in documentaire over trainer uit naar spelers Nice

15 december 2018, 16:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mario Balotelli lijkt helemaal klaar te zijn met zijn ploeggenoten van OGC Nice. De aanvaller heeft in een gesprek met trainer Patrick Vieira duidelijk gemaakt dat hij zijn medespelers kwalitatief niet goed genoeg vind. De beelden, die gemaakt zijn vanwege een documentaire over Vieira, zijn inmiddels weer verwijderd.

In de video, die gemaakt is door Canal+, is duidelijk te zien dat Balotelli zijn beklag doet. "Ze kunnen nog geen twee onafgebroken passes naar elkaar versturen. Het is moeilijk om zo te voetballen." De Italiaan lijkt bezig aan zijn laatste seizoen en wil volgens verscheidende media hogerop. Ook de trainingen zijn een heikel punt voor Super Mario. "Als we aan het trainen zijn, ben ik eerlijk gezegd sprakeloos."

De aanvaller (28) maakte dit seizoen nog een enkele treffer in de competitie. De twee voorgaande jaren ging dat hem een stuk beter af. Toen was het in 51 wedstrijden maar liefst 33 keer raak in het shirt van Nice. Het contract van Balotelli loopt na dit seizoen af en als we zijn citaten moeten geloven, blijft hij niet van harte in Frankrijk voetballen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen