Pusic vindt het na uitzeges de hoogste tijd voor zege in Enschede

15 december 2018, 11:27   Bijgewerkt: 15 december 2018, 11:39

FC Twente won vrijdagavond voor de tweede keer op rij een lastige uitwedstrijd. Op bezoek bij Cambuur zegevierden de Tukkers door een doelpunt van Aitor Cantalapiedra met 1-0. Trainer Marino Pusic was na afloop tevreden met het resultaat en wil komend weekend ook weer eens in Enschede winnen.

"Dat wordt de hoogste tijd. Het is alweer een tijdje geleden. We hebben nu uit twee bijzonder lastige uitwedstrijden het maximale resultaat gehaald. Thuis willen we ook graag wedstrijden winnen", aldus de trainer in gesprek met FOX Sports. FC Twente won begin november voor het laatst in de Grolsch Veste.

Over het spel tegen Cambuur was Pusic, in tegenstelling tot het resultaat, minder tevreden. "In de eerste helft was het te gehaast en slordig en kwamen we twee, drie keer goed weg. De tweede helft was aardig van ons. We kregen meer grip op de wedstrijd en hielden de bal langer in de ploeg. Het was trouwens een prachtige goal. Een gelijkspel was misschien meer op z'n plaats."

Voor de winterstop speelt Twente nog tweemaal in eigen huis. Dinsdag komt RKC op bezoek voor de beker, komende vrijdag is NEC te gast in Enschede.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen