Owusu aast op shirtje De Jong: "Is straks veel geld waard"

15 december 2018, 10:48

Leeroy Owusu gaat zondagmiddag met De Graafschap op bezoek bij Ajax. De Noord-Hollander speelde in de jeugdopleiding van de Amsterdammers en speelde samen met onder anderen André Onana en Frenkie de Jong. Met die laatste sprak Owusu af om zondag na het duel van shirt te ruilen.

"Ik heb nog regelmatig contact met Frenkie en heb met hem afgesproken dat we na afloop van shirt gaan ruilen. Zijn shirt is straks veel geld waard, haha. Maar het is ook gewoon een leuk aandenken", aldus de verdediger, die niet verbaasd is dat De Jong in de belangstelling staat van topclubs. "Toen ik met hem samenspeelde, merkte ik al hoe goed hij was."

Zélf haalde Owusu het eerste elftal van Ajax niet."Ik heb dicht tegen het eerste elftal aangezeten, maar heb de laatste stap helaas niet kunnen zetten. Natuurlijk heb ik daarvan gebaald, maar op een gegeven moment heb ik dat gevoel losgelaten. Ik moest verder", vertelt Owusu aan De Gelderlander. Door de overwinning van NAC staat De Graafschap inmiddels op de laatste plek in de Eredivisie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen