Boessen realistisch na gelijkspel: "Hebben gewoon geluk gehad"

15 december 2018, 10:11   Bijgewerkt: 15 december 2018, 10:28

De topper in de Eerste Divisie tussen Go Ahead Eagles en FC Den Bosch eindigde vrijdagavond doelpuntloos gelijk. Met name de gasten uit Brabant mochten met het punt niet klagen. De Bosschenaren speelden ruim een half uur met tien man, na de rode kaart van Danny Holla.

"We hebben gewoon geluk gehad", is trainer Den Bosch-trainer Willy Boessen na afloop dan ook realistisch tegenover FOX Sports. "Go Ahead was veel beter en feller. Het was een hele moeilijke wedstrijd voor ons. Het is aan Go Ahead dat ze het niet af konden maken, maar dat kan ook de verdienste van onze uitblinkende keeper Wouter van der Steen zijn. Ik vond het een schitterende wedstrijd en entourage. Ik denk dat iedereen heeft genoten."

Go Ahead Eagles-trainer John Stegeman is in ieder geval een van hen, al was de oefenmeester minder tevreden over het resultaat. "Deze wedstrijd hoor je gewoon te winnen, vind ik. We hebben kansen gecreëerd en praktisch niets weggegeven." De oefenmeester merkt dat ploegen anders spelen tegen het dit seizoen goed draaiende Go Ahead, al is Stegeman niet bezig met de positie van zijn team. "Ik kijk helemaal niet naar de ranglijst. In de afgelopen periode zijn tegenstanders anders gaan voetballen tegen ons. Wij zijn een manier gaan vinden om de tegenstanders kapot te spelen en dat gaat steeds beter."

Sparta was de lachende derde na het gelijkspel in Deventer. De Rotterdammers grepen na de thuisoverwinning tegen Jong AZ (5-0) de koppositie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen