Koster uit zorgen over tegengoals: "Vallen te gemakkelijk"

14 december 2018, 23:10

Adrie Koster is ontevreden over de manier waarop Willem II de doelpunten vrijdagavond moest incasseren. De oefenmeester zag dat zijn ploeg tegen ADO Den Haag zeker niet het mindere van het spel had, maar dat er uiteindelijk wel een 0-3 uitslag op het scorebord stond. "De doelpunten tegen vallen te makkelijk en dat heeft niets te maken met onze manier van spelen", was het harde oordeel van de coach.

"Na vijftien minuten hadden we grip op de wedstrijd, maar de eerste de beste tegenaanval is een goal", analyseerde Koster tegenover FOX Sports. "Dat is effectief, maar we zien er niet goed genoeg uit. In de eerste helft geven we goed partij en krijgen we mogelijkheden. In de rust geef je dan aan dat je daarmee door moet gaan, maar in de tweede helft vallen de doelpunten weer te makkelijk."

En dus stond het in eigen huis na een tijdje liefst 0-3. "Een goal via een inworp en een spelhervatting, waarbij we mensen kwijt zijn. Dat is te makkelijk", baalde de oefenmeester, die in eigen huis meer wilde laten zien. "De laatste wedstrijd voor de winterstop wil je de mensen wat bieden. Het moet scherper, zeker verdedigend." Van een crisis is nog geen sprake, wel moet het beter in Tilburg. "Met z'n allen moeten we keihard werken om hier uit te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen