FC Utrecht voerde een oriënterend gesprek met Van den Brom

14 december 2018, 18:00

In de zoektocht naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen brengt FC Utrecht de diverse opties in kaart. De club sprak onder andere oriënterend met John van den Brom, die in mei vertrekt bij AZ. Ook Dick Advocaat blijft een mogelijkheid.

"We zitten in een oriënterende fase. Daarin hebben we contact met diverse opties. Het is niet moeilijk om een sommetje te maken dat John van den Brom een interessante trainer is en bij Utrecht zou passen", zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam tegen FOX Sports. "Meer dan oriënteren en contact met zijn zaakwaarnemer is het tot op heden nog niet geweest. De komende weken gebruiken we om gesprekken met Dick aan te gaan en parallel daarvan de markt in kaart te brengen."

Zittende trainer Advocaat heeft het goed naar zijn zin in de Domstad. Een langer verblijf is niet uitgesloten. "Ook wij zijn heel erg tevreden. De intentie was dat hij ons dit seizoen ging helpen. Daarin houden we alles open en sluiten we niets uit. Maar we hebben nog geen concrete gespreken gevoerd met mogelijke opties of Dick."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen