Tagliafico speelt met nietjes: "Als ik moet koppen, doe ik dat"

Tagliafico speelt met nietjes: "Als ik moet koppen, doe ik dat"

14 december 2018 – Ook al zitten de nietjes in zijn hoofd, voor Nicolas Tagliafico is dat geen reden om rustiger aan te doen. Thomas Müller liet woensdag met zijn schandalige overtreding een wond achter bij de Ajacied. "Herstellen? Op wat voor manier? Nee dat kan niet", aldus de Argentijn, die de blik alweer op de competitiewedstrijd tegen De Graafschap heeft."Natuurlijk is het afwachten wie gaat spelen. Ik speel met nietjes in mijn wond en als ik moet koppen, doe ik dat", zegt Tagliafico tegen Ajax TV. "Ik zit in een goede flow. Als ik de mogelijkheid krijg om te scoren, gaat dat gebeuren."

Tagliafico wil tegen De Graafschap net zo spelen als tegen Bayern. "Als je kampioen wilt worden kun je niet tegen Bayern wat extra's geven en in de competitie rustiger aandoen. Dat zou niet goed zijn. Iedereen moet een beroep doen op zijn mentaliteit."

De verdediger vindt het duel met de Superboeren zelfs belangrijker. "We staan twee punten achter in de competitie. Bayern was natuurlijk ook belangrijk, maar we waren al gekwalificeerd. Iedere competitiewedstrijd moeten wij als een finale zien."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 20 augustus 2019

  2. maandag 19 augustus 2019