Poldervaart ontevreden: "We missen een soort verbetenheid"

14 december 2018, 15:39

Van alle Eredivisionisten heeft Excelsior na vijftien speelrondes de meeste tegendoelpunten geïncasseerd. Daar is Adrie Poldervaart niet blij mee. Afgelopen weekend scoorde PSV liefst zes keer tegen de Kralingers, waardoor de teller op veertig tegengoals staat. "Het is niet goed dat we zoveel goals tegen krijgen", aldus Poldervaart in aanloop naar het uitduel met AZ.

Excelsior moest dit seizoen al in acht wedstrijden drie keer of vaker de bal uit het net vissen. "Tegen PSV kregen we in de laatste tien minuten nog drie doelpunten tegen en daar hebben we uiteraard over gesproken deze week. Het volhouden van verdedigen in en rond de zestien en bij tegenslagen, dat is bij ons onvoldoende. We missen een soort verbetenheid, van: tot hier en niet verder", gaat de trainer van de nummer dertien van de Eredivisie verder.

"We hebben de dingen benoemd die niet goed gingen tegen PSV en vanaf dinsdag is het vizier op AZ gegaan", zegt Poldervaart, die kansen voor zijn ploeg ziet in Alkmaar. "Wij moeten ons er alleen meer van bewust zijn dat er tegen elke tegenstander mogelijkheden liggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen