Steijn ziet kansen tegen Vitesse: "Wij maken altijd een rekensom"

Steijn ziet kansen tegen Vitesse: "Wij maken altijd een rekensom"

14 december 2018 – Maurice Steijn beseft dat VVV-Venlo in Vitesse zaterdag een sterke tegenstander treft, maar ziet mogelijkheden voor zijn ploeg in de GelreDome. De Venlonaren wisten afgelopen weekend tegen FC Groningen weer een punt te pakken na forse nederlagen tegen Feyenoord en Heracles. Dat biedt hoop voor het slot van de eerste seizoenshelft.In De Koel speelde VVV met 0-0 gelijk tegen FC Groningen. "We hebben daarin mentale veerkracht getoond door onze rug te rechten en een goede prestatie neer te zetten. We speelden die nederlagen van ons af. Met het behaalde punt kan ik leven", blikt Steijn terug via de officiële clubkanalen.

Steijn acht VVV absoluut niet kansloos in Arnhem. "Natuurlijk is Vitesse een prima ploeg met goeie spelers. Maar wij maken altijd een rekensommetje voor een wedstrijd en kijken hoe we het onze tegenstander lastig kunnen maken. En dat doen we nu ook weer."

De oefenmeester kan in Arnhem over een nagenoeg fitte selectie beschikken. Alleen Patrick Joosten en Roel Janssen ontbreken bij de nummer negen van de Eredivisie.

Lees ook: Linssen voelt de druk: "Er zijn nu echt geen excuses meer"

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 20 februari 2019

  2. dinsdag 19 februari 2019