Van Polen wederom op middenveld na geslaagd experiment

14 december 2018, 13:27

Bram van Polen zal zaterdagavond wederom op het middenveld starten bij PEC Zwolle. Tegen Ajax kreeg de aanvoerder - per toeval - een nieuwe positie. Wat John van 't Schip zag, beviel hem wel. De trainer zal daarom tegen NAC Breda Van Polen weer op het middenveld neerzetten.

"Bram legde goede energie in die wedstrijd, met veel defensieve power", licht Van 't Schip zijn beslissing toe in gesprek met De Stentor. De oefenmeester kan tegen de club uit Breda geen beroep kunnen doen op Clint Leemans en Denis Genreau. Leemans is niet fit genoeg bevonden, Genreau kampt met geïrriteerde enkelgewrichten en komt pas in de tweede seizoenshelft weer in actie.

Het gat tussen PEC Zwolle en NAC Breda bedraagt slechts drie punten in het voordeel van de Zwollenaren. De ploeg van Van 't Schip kan dus voor eigen publiek goede zaken doen. "NAC is een verdedigend ingestelde ploeg, waar ze de laatste wedstrijd een goed resultaat mee hebben behaald. Ze spelen achterin met vijf verdedigers, maar zoeken wel de voetballende oplossing met backs die graag mee willen doen. Het wordt een interessante wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen