Defensieve problemen Liverpool tegen eveneens gehavend United

14 december 2018, 12:18

Verdedigende problemen voor Liverpool in aanloop naar de kraker met Manchester United: waar Jürgen Klopp al niet kon beschikken over Joel Matip and Joe Gomez is ook verdediger Trent Alexander-Arnold niet beschikbaar voor het treffen met United. Hij heeft een enkelblessure overgehouden aan de belangrijke wedstrijd tegen Napoli van afgelopen dinsdag.

Wel speelde Alexander-Arnold het belangrijke duel met Napoli uit, maar zeer vermoedelijk kan hij tegen Manchester United niet starten. Nathaniel Clyne is de meest waarschijnlijke vervanger, aangezien Gomez - die ook weleens rechtsachter speelde - ook uit de roulatie ligt. Clyne kwam tot dusver amper in actie voor The Reds dit seizoen.

Liverpool ontvangt de ploeg van José Mourinho als koploper van de Premier League. Die lijst afwezigen van United is een stuk groter, aangezien volgens de Portugees David De Gea en Nemanja Matic de enige fitte spelers waren die niet meereisden naar Valencia afgelopen week. Anthony Martial, Luke Shaw, Alexis Sanchez, Matteo Darmian, Chris Smalling, Victor Lindelof, Marcos Rojo (hij viel uit) en Scott McTominay lijken dus niet inzetbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen