Spoorboekje: PSV wacht traditioneel lastig duel, Transferweekje

15 december 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 15 december.

Nieuws

Magallan toch naar Ajax

Lisandro Magallan gaat op korte termijn dan toch echt de overstap maken naar Ajax. Diverse media in binnen- en buitenland weten dat beide clubs een akkoord hebben bereikt. Ongetwijfeld komen daar nieuwe details bij: hoeveel moet hij kosten? Wat wordt de contractduur? Wanneer sluit hij officieel aan in Amsterdam? 

Specials

Transferweekje

Het is alweer december en dat betekent dat de winterse geruchten op volle gang geraken. Ook de afgelopen week werd er weer veel in de wandelgangen gefluisterd over aankomende transfers. Kunnen we in januari spektakel verwachten op de transfermarkt? Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten en verhalen van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Wedstrijden

Manchester City - Everton (13.30 uur)

Sinds Ronald Koeman met 4-0 won van The Citizens, ligt er toch altijd net een beetje extra druk op deze wedstrijden. Ook omdat de ploeg van Pep Guardiola vorig weekend verloor van Chelsea, zal de Catalaan niet opnieuw puntverlies op willen lijden. De club van Marcel Brands maakt met de zevende plek een uitstekend seizoen door en zal ongetwijfeld hopen op - net als vorig jaar - een puntje in Manchester.

PEC Zwolle - NAC Breda (18.30 uur)

Voor beide teams een 'must-win'. Als de ploeg van John van 't Schip een absolute crisis wil voorkomen, moet er in eigen huis gewonnen worden van de nummer zeventien. En anderzijds wil de formatie van Mitchell van der Gaag de overwinning op Vitesse een goed vervolg geven in Overijssel. Welke van de twee ploegen pakt drie uiterst belangrijke punten?

Heracles Almelo - PSV (19.45 uur)

PSV heeft het in Almelo de laatste jaren bijzonder moeilijk. In de laatste vier van de laatste vijf edities (!) werd er in de absolute slotsecondes nog een overwinning afgedwongen via een offensief, de andere keer werd er zelfs verloren. In 2013 werd er gelijkgespeeld en de laatste keer dat er een simpele overwinning was voor de Eindhovenaren, was in het seizoen 2012/13 (1-5). Destijds was Van Bommel nog voetballer...

Voetbal op tv

13.30 uur: Manchester City - Everton, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

15.30 uur: VfB Stuttgart - Hertha BSC, FOX Sports 7, live verslag van het Bundesliga-duel

16.00 uur: Tottenham Hotspur - Burnley, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

18.00 uur: Internazionale - Udinese, Ziggo Sport Extra, live verslag van het Serie A-duel

18.30 uur: PEC Zwolle - NAC Breda, FOX Sports 2, live verslag van het Eredivisie-duel

18.30 uur: Real Madrid - Rayo Vallecano, Ziggo Sport, live verslag van het Primera Division-duel

19.45 uur: Heracles Almelo - PSV, FOX Sports 1, live verslag van het Eredivisie-duel

19.45 uur: AZ - Excelsior, FOX Sports 3, live verslag van het Eredivisie-duel

20.30 uur: Torino - Juventus, Ziggo Sport, live verslag van het Serie A-duel

20.45 uur: Vitesse - VVV-Venlo, FOX Sports 2, live verslag van het Eredivisie-duel

20.45 uur: Eibar - Valencia, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het Primera Division-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen